Η MGA

Τα προϊόντα MALU WILZ κρατούν την πρώτη θέση στην προτίμηση των αισθητικών για πάνω από 15 χρόνια. Το 2005 ιδρύθηκε η εταιρία MGA, από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της αισθητικής και ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή τους για την Ελλάδα. Με έδρα την Αθήνα και αντιπροσώπους σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, στόχος της εταιρίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

H Malu Wilz

Η Malu Wilz θεωρείται μία από τις λίγες διεθνώς αναγνωρισμένες μακιγιέζ της Γερμανίας. Στην πολυετή επαγγελματική της δραστηριότητα στο εσωτερικό και εξωτερικό, μπόρεσε να συγκεντρώσει γνώσεις όχι μόνο στον ειδικό της τομέα δηλαδή το επαγγελματικό μακιγιάζ, αλλά και σε άλλους τομείς της αισθητικής. Εργάζεται ως επισκέπτρια καθηγήτρια σε κορυφαίες σχολές αισθητικής ενώ κατέχει η ίδια από το 1987 την δική της σχολή μακιγιάζ στο Άαχεν. Το απόσταγμα της επαγγελματικής της δραστηριότητας έχει μεταφερθεί σε μία υψηλής ποιότητας συλλογή καλλυντικών με σήμα το όνομά της. Πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο ΄Life of Beauty’ για την συνολική προσφορά της στον τομέα της αισθητικής και του μακιγιάζ.

Υπηρεσίες

Στόχος της εταιρίας MGA είναι να ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών της προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστικού της κοινού.
Σε αυτήν την κατεύθυνση πιστεύουμε πραγματικά πως η σωστή γνώση και η έγκαιρη ενημέρωση παίζουν καθοριστικό ρόλο. Για να εξασφαλίσουμε και τα δύο δημιουργήσαμε 2 κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε προϊόντα και τεχνικές.

Σεμινάρια

Α. κύκλος διήμερο σεμινάριο 16 ωρών. Εντατικό τμήμα για επαγγελματίες αισθητικούς μακιγιέρ που αναζητούν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα τόσο στην παροχή όσο και στην πώληση των προϊόντων. Όλο το πρόγραμμα του σεμιναρίου αποφασίζεται από κοινού με τον πελάτη ενώ πραγματοποιείται σε στενό κύκλο 4 – 6 ατόμων.
Β. κύκλος πενθήμερο σεμινάριο 40 ωρών. Αναλυτικό σεμινάριο για επαγγελματικό μακιγιάζ.
Όλο το πρόγραμμα του σεμιναρίου αποφασίζεται από κοινού με τον πελάτη ενώ πραγματοποιείται σε στενό κύκλο 4 – 6 ατόμων.

Πρόγραμμα αναλυτικού σεμιναρίου:

Βασικές αρχές του μακιγιάζ

  1. Προσωπολογία
  2. Φωτοσκιάσεις
  3. Τεχνική Camouflage
  4. Βασικές Αρχές Χρωματολογίας
  5. Πρωινό – Βραδινό – Νυφικό μακιγιάζ
  6. Μακιγιάζ ηλικιωμένης γυναίκας
  7. Βλεφαρίδες

Και στα δύο είδη σεμιναρίου διδάσκονται τεχνικές πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών.

Make up Beauty Days

Στους συνεργάτες μας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία και εκπαίδευση χρειαστούν προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια επιτυχημένη Ημέρα Ομορφιάς αφιερωμένη στο μακιγιάζ.